Bunda pro orientační běh


Místo pro váš potisk
Oblast bez potisku

Lehká sportovní bunda určená pro orientační běh má polopřiléhavý střih, který tvarově vyhovuje především jako pánská a také jako unisex varianta.

Bunda je vyrobena v kombinaci dvou hlavních materiálů a dalších materiálů použitých v detailech. Hlavní části bundy jsou zhotoveny z materiálu Luvia, jehož hydrofobní zátěr zajišťuje voděodolnost bundy v žádoucích partiích. Spodní díly rukávů, manžety, boční díly a podlopatkové partie zad jsou vyrobeny z materiálu Espan pro zvýšení pružnosti a lepší rozsah pohybu. Límec je podložený hebkým počesaným materiálem pro větší komfort běžce. Kapsy jsou podloženy lehkým rychleschnoucím materiálem Denoder Mesh.

Na předním díle je celopropínací zip s krytkami na obou stranách. Dvě hlavní zipové kapsy, přičemž zipy v kapsách jsou opatřeny lock systémem a reflexními prvky. U krku stoják. Dlouhé atypicky vsazené rukávy zakočené pružnou manžetou s otvorem na palec. Spodní okraj bundy s regulovatelným stahováním. Dlouhé výrazné reflexní pásky ve švech na předním i zadním díle.

Kód: at495
Materiál: Luvia + Espan
Luvia + Pave + Asteria
Varianty: unisex / dětská
Velikosti: 122-128 / 134 - 140 / 146 / 152 / XS / S / M / L / XL / XXL / 3XL