Bunda pro běh na lyžích, dámská


Místo pro váš potisk
Oblast bez potisku

Dámská závodní běžecká bunda má přiléhavý, výrazně vypasovaný žensky tvarovaný střih a je vyrobena v kombinaci dvou materiálů.

Hlavní části bundy jsou z třívrstvého membránového materiálu Zerowind (Thermo nebo Light), odolného proti větru a vlhkosti. Střed zadního dílu a bezešvé dílky v podpaží jsou z velmi pružného, měkkého materiálu Roubaix pro zvýšení prodyšnosti a lepší rozsah pohybu.

Bunda má anatomicky tvarovaný střih. Stoják je v zadní části vyvýšený a odlehčený měkkým, rychleschnoucím materiálem v rubu. Na předním díle je celopropínací voděodolný zip s krytkami na obou stranách a dvě zipové kapsy. Rukávy jsou raglánové, s přidanými záševky na ramnou a v oblasti loktů, spodní okraj rukávů je zakončený lemovací gumičkou a standardně obsahuje vnitřní pružnou manžetu s otvorem na palec. Uvnitř bundy je na zadním díle zhotovený pružný protiskluzový bederní pás proti vysunování při běhu. Spodní okraj bundy je bez gumy a nestahuje na bocích. Na předním i zadním díle jsou výrazné reflexní prvky.

Střih bundy je navržen jako přiléhavá běžecká bunda přes závodní dres. V případě potřeby vrstvení více teplejších vrstev doporučujeme zvolit větší velikost.

Kód: at331
Materiál: Zerowind thermo + Roubaix
Zerowind light + Roubaix
Varianty: dámská
Velikosti: XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL